Konjak Superkuitu vihdoin täällä! Luonnon superjuuri, joka saa sinut laihtumaan

Ensimmäinen kuukausi vain 1€ + maksuton lahja nopeille!

SAAT UPEAN VERENPAINEMITTARIN, ARVO 69,90€!

Seitsemän kuukauden tehokas laihdutusohjelma, 1. kk tarjoushintaan vain 1 €. Seuraavat kuukaudet erikoishintaan 39,90 / kk + tomituskulu 4,90 Tilauksen kokonaishinta 252,20
Ilmainen 14 vrk.n Palautus ja Peruutusoikeus
Vain uusille asiakkaille, vain yksi per talous. Ei jälleenmyyjille.

Pudota painoasi ja huolehdi itsestäsi

TV.stä tuttu, Konjak-Superkuitu on luonnosta saatava turvallinen tuote. Sen vaikutus perustuu konjak-juuresta saatavaan superkuituun, joka laajenee vatsalaukussa tilavuudeltaan jopa 300-kertaiseksi. Siksi se auttaa sinua laihtumaan nopeasti; nälkä ei yllätä kuten esimerkiksi dieetillä ollessa.

Konjak-superkuituun on paketoitu myös muita terveyttäsi edistäviä vaikutuksia - se alentaa veresi kolesterolitasoja sekä hidastaa hiilihydraattien imeytymistä verenkiertoon. Täten verensokerisi on paremmin tasapainossa.

Uusille asiakkaille ensimmäinen kuukausi vain 1 euroa! Nopeimmille ilmainen tilaajalahja!

Näin superkuitu vaikuttaa sinuun - koehenkilöt pudottivat painoaan keskimäärin 4,8 kiloa:

Tee elämäsi tärkein päätös - laihdu! Olemme varmoja että laihdut ja siksi tarjoamme sinulle 30 päivän tutustumiskuurin 1 euron tutustumishinnalla - nopeimmat saavat lisäksi tilaajalahjaksi verenpainemittarin!

Tämän kuun tilaajalahjana

Verenpainemittari - etusi arvo 69,90€

Kampanjatarjouksen ajan tarjoamme nopeimmille uusille tilaajille lahjaksi upean ja helppokäyttöisen verenpainemittarin, joka toimitetaan kätevässä rasiassa. Pienen kokonsa ansiosta mittari kulkee huomaamattomasti mukanasi. Mittari on helppo kiinnittää ranteeseen. Selkeältä näytöltä tarkistat alle minuutissa ylä- ja alapaineen sekä pulssisi.

TILAAJALAHJOJA TARJOLLA RAJOITETUSTI VAIN NOPEIMMILLE - 63KPL JÄLJELLÄ!

Täytä lomake & tilaa

HYÖDYNNÄ TARJOUKSEMME, VOIMASSA RAJOITETUN AJAN! Vain 1 tarjous per uusi asiakas

Jo yli 10.000 laihtunutta asiakasta Euroopassa!

• Ensimmäinen kuukausi vain hintaan 1 € (arvo 49,90€)
• Jatko erikoishintaan 39,90€/kk + toimituskulut 4,90€
• Saat säästöä yhteensä peräti 60€!
• Laihdutusohjelman jälkeen sinusta tulee VIP-asiakas ja saat tuotteet VIP-hintaan vain 9,90€/kk (norm. 49,90€). VIP-sopimuksen voi irtisanoa milloin tahansa.
• Tilaajalahjana Glucomannan-rasia veloituksetta (arvo 9,90€) sekä [tilaajalahja] (arvo 69,90€)
• 2 viikon peruutusoikeus: tilauksen voi perua helposti lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluumme osoitteeseen [email protected] Asiakas vastaa tuotteen palauttamisesta aiheutuvista kustannuksista.
• Huomioithan, että terveydellisistä ja hygieniasyistä avattuja pakkauksia ei voi palauttaa. Voit silti perua tilauksen 14 vuorokauden kuluessa. Maksat tällöin vain ensimmäisen kuukauden hinnan.
• Laihdut varmasti!

TARJOUKSEN EHDOT Olen vähintään 18-vuotias ja maksan ensimmäisestä paketista laskulla vain 1€ + ILMAINEN TOIMITUS. Sitoudun seitsemän kuukauden määräaikaiseen tilaukseen (39,90 € / kk + 4,90 € / toimitus). Glucomannan Tilauksen kokonaishinta on 252,20 €. Voin peruuttaa tilaukseni 14 vuorokauden kuluessa ensimmäisen paketin vastaanottamisesta. Laihdutusohjelman jälkeen minusta tulee VIP-­‐asiakas ja tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana sopimuksena VIP-­hintaan vain 9,90€/kk (norm. 49,90€) + toimituskulut 4,90€/kk. Voin perua VIP-­‐jäsenyyden milloin tahansa laihdutusohjelman päättymisen jälkeen.